
Intensivkongress 2023
20.-22. September
Tønsberg

Sosialt program
Onsdag 20. september
Bli-kjent kveld
Årets "bli kjent kveld" går av stabelen en liten time etter at Generalforsamlingen er gjennomført. Vi går en liten rusletur fra kongresshotellet over bybrua til et gammelt restaurert industrilokale. Dørene åpner på Støperiet klokken 1900 og ca. 1930 vil det serveres meze, varme og kalde småretter fra midtøsten. Forfriskninger kan kjøpes på stedet. Av kulturelle innslag har vi kor, intensivsykepleier med gitar og i tillegg har vi en ung talentfull artist. Det blir rikelig med tid og anledning til prat med gamle og nye bekjentskaper. Kvelden på Støperiet rundes av klokken 2300-2330.
Torsdag 21. september
Vi er en stor kongress med mange deltagere, og lunsj vil derfor i år som i fjor avvikles i 2 bordsettinger for tilrettelegge for mindre trengsel i restauranten og godt med plass for alle våre deltakere.
Bordsetting 1 fra 12.00
Bordsetting 2 fra 12.40
Bli med på joggetur, byvandring eller omvisning på sykehuset
1. En rask og forfriskende joggetur på ca 30 minutter med Addi.
2. Brygge og byvandring, ca 30-40 minutter med Anette. Oppmøte på Viking odden, rett på utsiden av hotellet kl. 16.30.
3. Omvisning ved Sykehuset Vestfold. Intensivseksjon ved Sykehuset i Vestfold vil gjerne invitere deg på omvisning i deres avdeling. En moderne og funksjonell avdeling som de er stolte av. Meld deg på her og møt opp i hotellresepsjonen kl. 16.30.
Du får samtidig en rask spasertur før kongressmiddagen.
DESVERRE FULLT - PÅMELDING STENGT !!
Kongressmiddag
Velkommen til fest torsdag kl. 19.00 i Osebergsalen
Antrekk: Pent
Det vil bli servert tre retters middag
Drikke kjøpes underveis
Kvelden ledes av toastmaster
Underholdning, taler og prisutdelinger finner sted
Kvelden avrundes med bandet Snipp og Snapp
Det er fortsatt plass under festmiddagen så ta kontakt med sekreteriatet på hotellet dersom du vil være med.
Fredag 22. september
Vi er en stor kongress med mange deltagere, og lunsj vil derfor i år som i fjor avvikles i 2 bordsettinger for tilrettelegge for mindre trengsel i restauranten og godt med plass for alle våre deltakere.
Bordsetting 1: 11.30
Bordsetting 2: 12.15

