Siden er under utarbeidelse

Vårt årlige arrangement er en god anledning for deltakere og utstillere å møtes, og vi vet det er av stor nytte for deltakerne. Ny kunnskap og informasjon er viktig å ta med seg tilbake til hvert enkelt arbeidssted. 

Pris for utstillere i 3 dager: kommer. Størrelse på stand som er mulig å bestille vil variere. Prisen inkluderer tilstedeværelse for 1 person pr firma, og det må bestilles tillegg for øvrige personer som deltar på stand/utstilling. Inkludert i pakkeprisen er kaffepauser, pausemat og lunsj.

Sponsormuligheter:

 

I tillegg til utstillere vil vi svært gjerne ha flere sponsorer til vårt arrangement. Ønsker dere å være sponsor eller ha annonse i vår konferanseapp, vennligst ta kontakt med fagkongressansvarlig i NSFLIS Kari Bue 

Når påmeldingen er registrert vil dere få tilsendt bekreftelse, og faktura på standleie og opphold. Standtegning (der det vil fremgå hvilken stand dere er tildelt), et skriv med generell utstillerinformasjon, bestillingsskjema for standutstyr og et utstillerreglement vil bli sendt dere på e-post når alle bestillinger er mottatt. For mest mulig fordelaktig pris, meld deg på før 01. juli. Ved senere påmeldinger påkommer et tilleggsgebyr.

Påmeldingsfrist er 14.august.

Vårt kongressbyrå for dette arrangementet er Fjell og Fjord Konferanser AS. Det er de som tar imot påmeldinger og kan svare for praktiske opplysninger om utstillingslokalene. Deres kontaktpersoner er:

  • Gunn Berge for praktiske spørsmål.

E-post: gunn@fjellogfjord-konferanser.no eller mobil 909 55 020

  • Carina Moen for spørsmål om påmelding og faktura.

E-post: carina@fjellogfjord-konferanser.no eller telefon 63 80 65 13